Playmogul.no

Spar penger på julegavene -gi bort egne fotografier

Spar penger på julegavene -gi bort egne fotografier

Spar penger på julegavene -gi bort egne fotografier

Fotografering har blitt en populær hobby etter de digitale speilreflekskameraenes inntog på markedet. Mobilfotografering har nok bidratt stort til veksten. Har du en helt ny telefon, kan du ta bilder av svært høy kvalitet. Nå trenger man nesten ikke kjøpe speilreflekskameraer lenger, med mindre man har en fotointeresse utover det vanlige. Benytt fotointeressen din når du skal handle julegaver!

Gi bort en personlig julegave

Hvorfor ikke bla gjennom kamerarullen, og se på alle de fine bildene du har tatt gjennom året? Hos Fotoknudsen finner du mange gode tilbud akkurat nå. Her kan du spare masse penger, og fikse flere julegaver samtidig! Hvorfor ikke lage en egen kalender med bilder du har tatt, som du gir til foreldrene og besteforeldrene dine? Har du tatt noen fine gruppebilder av vennene dine, kan du også fremkalle disse bildene og kjøpe en fin ramme. Det er en kjempeflott gave, og det fine er at du kan gi den samme gaven til alle som er med på bildet.

Det er ikke for sent å begynne!

Dersom du ikke har nok bilder, er det ikke for sent å begynne å ta noen nå. Skal du gi bort en selvlaget kalender til foreldrene dine, har du mange muligheter. Du trenger bare tolv bilder. Gi foreldrene dine en måned hver, en til deg selv, og en til hver av søsknene dine. Kjæledyr kan du også gjerne bruke. Hva med å ta med bilder av hytta eller andre steder som betyr noe for dere? Bruk gjerne bildene i månedene hver enkelt har bursdag. En kalender fra Fotoknudsen er en kjempefin gave, men de har også masse andre tilbud nå, dersom du vil se etter noe annet.

Spar penger

Å fremkalle bilder, trykke kalendere og fotobøker er mye rimeligere enn hva mange tror. Her kan du gjøre et smart økonomisk valg. Du får nemlig gaver til en fin pris, som det er helt sikkert at mottakeren vil sette stor pris på. Det er lurt å være tidlig ute og benytte seg av tilbud og rabattkoder, slik som du har mulighet til hos Fotoknudsen akkurat nå. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Tiden frem til jul går svært fort, få julehandelen unnagjort så fort som mulig!