Playmogul.no

Tjen penger på møbler

Tjen penger på møbler

I Norge brukes det millioner av kroner på interiør, oppussing og møbler. Først og fremst fordi det er noe mange liker å holde på med. Boligen vår er det trygge stedet vi alle liker å komme hjem til. Det kan også være fornuftig å bruke disse kunnskapene hvis vi tenker på å selge eller leie ut en bolig. Boligen øker fort i verdi med noen små interiørknep, som ser innbydende ut. trender innen interiør skifter stadig, og trendsettere går gjerne imot strømmen av det som er normen. Mens de fleste holder seg til det trygge hvite og grå, insisteres det nå på store mønstre, dristige farger og lite pynt.

En sofa er ikke bare en sofa

Firepit_AIMCO_communityEn sofa er ikke bare god å slappe av i, den er gjerne det største og mest dominerende møblet i stuen. Vi liker at den er behagelig, men de fleste av oss liker også at den er fin å se på, og passer inn med resten av interiøret. Har du planer om å kjøpe ny sofa? Trenden forteller at det er store forandringer på sofafronten, og det er gjerne to stilarter som utpeker seg. Den ene er myke og store sofaer, gjerne med kantsømmer i velur eller fløyel. Fargene er delikate og mørke i dype toner som lilla, brunt og dyp blå. Den andre trenden gir et motsatt inntrykk i lette og lyse stoffer. En linblanding gir et rustikt og solid uttrykk. Sofaen kan med fordel være heltrukket i stoff, og stå på en sokkel i stedet for ben, eller bena er trukket lenger under sofaen. Trenden gjenspeiler den enkle, nordiske stilen i sarte farger med litt struktur.

Sats på et rent og enkelt førsteinntrykk

Hvis man tenker på å selge bolig, vil man gjerne vise den frem på en presentabel måte. selve boligen din kan også øke raskt i verdi med noen mindre tiltak som ikke koster all verden. Et strøk med en malepensel kan gjøre underverker, og har du ikke interesse for interiør selv, kan det være fornuftig å leie inn en boligstylist. Boligen bør tiltale flest mulig, derfor er det lurt å ta vekk mest mulig av personlige ting, men ikke alt. Boliger uten møbler i det hele tatt kan virke nakne, og folk uten fantasi vil ha vansker med å se den for seg i møblert stand. Velg da lyse farger og noen få utvalgte ting som pynter opp. Førsteinntrykket er alltid viktig, og blomster i vakre vaser slår aldri feil. Små justeringer før utleie eller salg kan gjøre underverker, og et ryddig og delikat inntrykk kan øke verdien av boligen med mange tusenlapper.