Playmogul.no

Tjen penger på helgebarnehage

Tjen penger på helgebarnehage

Det er sterkt behov for barnehageplasser her i landet, dessverre. De fleste foreldre jobber heltid, og har begrenset mulighet til å være sammen med ungene sine hele tiden. Karrieren kommer først, og barnehagene får fint passe på mens de voksne er ute og tjener penger. Problemet er ofte at barnehagen er full, eller ikke dekker de timene man ønsker.

 Private barnehager

Heldigvis har vi nok av smarte gründere her i landet som ser muligheter der andre ser trøbbel. Private barnehager har dukket opp landet rundt, og disse har nå fått et eget forbund som hjelper utviklingen av videre drift. Det første du må gjøre er å ta kontakt med disse, og gjerne skrive deg opp på et kurs eller konferanse – slik vil du forstå industrien bedre. Er du glad i unger, kan du nemlig tjene gode penger på å tilby barnepass i helgene!

Krever en liten investering

Ja, mange foreldre er nemlig trøtte av å stadig se etter barnepiker og dagmammaer som kan komme når de voksne vil eller må gjøre noe uten ungene. Dessuten er det ikke alltid man ønsker å invitere ukjente mennesker til sitt hjem. Dermed åpner en gullgruve av muligheter for deg med kjærlighet for barn og litt ekstra plass i huset. Det skal ikke mye til å kjøpe inn det nødvendige utstyret og lekene – en investering på noen tusen holder nok en stund. Kjøp babygym, noen lekematter, byggesett, bordspill, figurer, tegneserier, kanskje noen tegneblokker, noen små stoler og bord samt en gyngehest eller to. Det holder i første omgang, for det er kun snakk om én eller to kvelder i uken du får unger på besøk.

Stort behov, lite tilbud

Markedet er veldig stort, og utvalget av slike helgebarnehager er ekstremt lite. Dermed vil ordet spre seg så fort du setter i gang. Så lenge du holder en høy kvalitet og sørger for at ungene har det moro, vil du trolig måtte begrense antallet kunder heller enn lete etter dem. Slike ideer kan raskt vokse til noe mer enn bare en ekstra inntekt. Dette er en hobby som raskt kan bli heltidsarbeid. Spørsmålet er hvor høyt du elsker unger, og om du er klar til å ta på deg et slikt ansvar.