Playmogul.no

Nixon – en moderne klokke med kvalitet

Nixon – en moderne klokke med kvalitet

Nixon – en moderne klokke med kvalitet

Nixon er et merke som er kjent for å ha en gjennomgående god kvalitet, moderne design og fokus på forbrukeren i alle deres produkter. Merket har sitt utspring i hip-hop-, snowboard og surfer kulturen i USA, noe som har gjort merket ungdommelig og “up to date”. Det har også gjort at merket ikke er redd for å leke med farger og materialer, noe som kan ses i deres brede utvalg. Klokkene kommer i flere prisklasser, noe som gjør at alle skal ha mulighet til å bære en slik klokke.

Klokker som passer for (nesten) alle
Nixon henvendte og markedsførte seg tidligere hovedsakelig mot hip-hop miljøet, da det er her merket stammer fra. Men samtidig som at verden har utviklet seg har den også blitt mindre, noe som vil si at subkulturer, kles- og livsstiler har spredt seg til å gjelde flere enn de originale gruppen av mennesker. På den måten kan Nixon klokkene rette seg mot en enda større målgruppe enn før. Videre har nok klokkemerket også utviklet seg til å bli litt mer mainstream enn det var i begynnelsen, for å kunne nå ut til fler. De har dog holdt fast ved merkevaren sin med forskjellige farger og unikt design.

 

Nixon har også utviklet merkevaren sin til å omhandle mer enn kun klokker. De selger nemlig også bagger og vesker, klær og andre accessories. På den måten har merket utviklet seg og spredt seg til andre kategorier. De har også fulgt med i teknologiens utvikling og lansert smart-watches, slik at de på den måten også kan være med og konkurrere innenfor det markedet.

De kuleste klokkene til den beste prisen
Uniwatches er en dansk nettbutikk som forhandler klokker til en god pris. De tilbyr gratis til Norge frakt på alle klokkene i nettbutikken, noe som gjør kjøpet enda billigere. Det at denne nettbutikken kan forhandle med såpas lave priser, sammenlignet med det norske markedet, er at den høye momsen som finnes i Norge, ikke er i Danmark. Ved kjøp av klokker i denne nettbutikken får du 2 års garanti

 

Uniwatches har et bredt utvalg av klokker i forskjellige merker og modeller, deriblant Nixon klokker på tilbud. Sortimentet i nettbutikken oppdateres kontinuerlig, noe som vil si at du vil kunne finne de nyeste modellene, og at nye merker og modeller kommer inn i butikken nærmest daglig. På denne måten er du sikret å finne drømmeklokken din; for om den ikke er i sortimentet enda er det en stor sannsynlighet for at den kommer innenfor kort tid.