Playmogul.no

Stilvalg for kontoret ditt

Stilvalg for kontoret ditt

Hvordan har du det på kontoret ditt? Det er spørsmålet det lønner å stille seg

For selv om mange av oss kanskje innreder kontorene våre noe tilfeldig, er det likevel uante muligheter om en tar utfordringen på alvor.

Kontoret – ditt største visittkort

For det første er kontoret ditt et av dine største og viktigste visittkort. Noen tar imot mange klienter, kunder og andre gjester – mens andre har færre besøk. Men det er selvsagt ikke antall besøk som er viktig. En, enkelt person kan bety mer for deg og din bedrift enn andre, så det er klart at det er viktig å presentere seg rett.

Hvilke møbler du har på kontoret er viktig i så måte.

Alt fra stoler, bord, hyller, lamper, tapet eller fargevalg på maling er viktige element.

Din egen trivsel

Men så handler det selvsagt ikke bare om dem som besøker deg, men også at du selv skal trives. Igjen, mange av oss legger kanskje ikke så mye vekt på interiør og innredning. Men om du likevel bare begynner å tenke litt mer i disse banene vil du nok oppdage hvor mye tilsynelatende enkle valg kan påvirke.

Tenk litt gjennom hvilken stil du ønsker å assosiere deg og din bedrift med.

Og glem selvsagt ikke den Skandinaviske stilen, som jo er verdensberømt. Nettbutikken Unoliving.no har stort utvalg av møbler. Mange av modellene er av kjente designere.

Klær og sko

En annen viktig faktor er mote; hvordan du kler deg. Her er det selvsagt mange hensyn å ta, og alle krever sin egen strategi. I mange sammenhenger er det eksempelvis viktig å holde på en mer formell stil. Det kan være snakk om viktige møter eller representasjonsoppgaver, eller kanskje også presentasjoner som du skal gjøre for en større gruppe mennesker.

Men det er like viktig å ta hensyn til roligere dager der du får unnagjort mange arbeidsoppgaver mer alene.

Et godt tips er å ha noen klær liggende for enhver anledning.

Ha gjerne et lite garderobeskap eller en kommode på kontoret, der du oppbevarer et par skift som kan passe for forskjellige anledninger. Noe mer formelt, men også noe mer «casual». Dette er viktig når det gjelder klær, men kanskje spesielt viktig når det gjelder sko.

Både for kvinner og menn.

Lettere sko

For de skoene vi bruker når vi skal være litt mer formelle er vel ikke akkurat de vik liker å krype inn i når vi skal være oss selv. Når en skal tilbringe timevis foran skjermen i arbeide fram mot et møte eller en presentasjon kan det være godt å ha mykere sko. For eksempel joggesko eller tennissko.

Skoringen har et meget godt utvalg av Adidas sko, og dette kjente merket har jo den fordelen at de er både moteriktige og gode å gå i på samme tid. En perfekt kombinasjon for brorparten av tiden på kontoret. Så kan du heller la de formelle skoene få stå til de viktige møtene og presentasjonene.

Det handler om å ta litt vare på seg selv – både når det gjelder image og helse.