Playmogul.no

Tips til ekstrainntekt for voksne

Tips til ekstrainntekt for voksne

Du vil kanskje ikke tro det, men befolkningen med alder mellom 35-55 år er den gruppen som har aller mest gjeld. Bare de siste årene har gjeldsgraden for husholdninger økt med 40 %. Det vil si at de ikke kan få boliglån og vil slite med inkasso og tunge salærer helt til de blir pensjonister. Men, det fins muligheter for å tjene ekstra om man vil ha litt romsligere økonomi.

Internett har uante muligheter selv om det står ovenfor en større regulering enn noensinne innen kort tid. Det er mange metoder for å tjene ekstra på, men vi skal ta for oss to typer arbeid for å tjene ekstra penger for dem som er mellom 35 og 55 år.

Tjen på din hobby

Har du en hobby der du lager produkter, kan du tjene ekstra penger på nett. Det enkleste er å lage en blogg der man forteller om hobbyen sin. Det er viktig å legge ut bilder og videosnutter som forklarer hva du gjør. Tipset er å registrere en side eller gruppe på Facebook. Holder du på med å lage flatbrød eller lampeskjermer, kan du linke de to mediene sammen. Lenker er enkle å lage, ved å bruke koblingen øverst på siden.

Tjen på internettjobber

Det fins tusenvis av internettjobber. Men det fins også tusenvis av falske jobber online. Derfor er det lurt å sjekke habiliteten til nettsiden på scamadviser.com eller trustpilot.com. Her finner man fort ut om nettsiden er gyldig og troverdig. De mest vanlige internettjobbene er annonsering, bilder og tekstforfatting. Voksne kan tjene mange tusen kroner hver måned om de ikke føler at jobben deres gir nok inntekt. Det mest vanlige forumet for å tjene penger er en blogg.

Gå fra ansatt til selvstendig

Har man en suksessoppskrift, kan livet endre seg totalt. Mange har gått fra å være ansatte i en bedrift til selv å ha virksomhet. Har man kunnskap om økonomi og administrativ ledelse, kan man komme langt med bedriften sin.